Pangasius bundában tzazikivel
2014.01.26 14:27
Hozzávalók:
- 1 kg zsírmentes pangasius
- 1 db kígyóuborka
- 3 evőkanál Heinz majonéz
- 2 dl habart joghurt
- 3 gerezd fokhagyma
- zöldbors, só
- burgonya
- 2 fej hagyma
- étolaj
A pangasiust enyhén lesózom, bepanírozom. A hagymát karikára vágom, kevés étolajon megfonnyasztom.A főtt burgonyát meghámozom, karikára vágom, a sült hagymával összekeverem, 1-2 perc alatt felforrósítom, kissé lepirítom.Az uborkát durva lyukú reszelőn lereszelem, enyhén lesózom, állni hagyom 20 percig, majd a levét leöntöm.A majonézt elkeverem a joghurttal, belereszelem a fokhagymát, zöldborssal ízesítem, ráöntöm a reszelt uborkára. A halat kisütöm, azonnal tálalom a hagymás burgonyával és a tzazikivel.