Pangasius bundában tzazikivel

2014.01.26 14:27

Hozzávalók:

  • 1 kg  zsírmentes pangasius
  • 1 db kígyóuborka
  • 3 evőkanál Heinz majonéz
  • 2 dl habart joghurt
  • 3 gerezd fokhagyma
  • zöldbors, só
  • burgonya
  • 2 fej hagyma
  • étolaj

A pangasiust enyhén lesózom, bepanírozom. A hagymát karikára vágom, kevés étolajon megfonnyasztom.A főtt burgonyát meghámozom, karikára vágom, a sült hagymával összekeverem, 1-2 perc alatt felforrósítom, kissé lepirítom.Az uborkát durva lyukú reszelőn lereszelem, enyhén lesózom, állni hagyom 20 percig, majd a levét leöntöm.A majonézt elkeverem a joghurttal, belereszelem a fokhagymát, zöldborssal ízesítem, ráöntöm a reszelt uborkára. A halat kisütöm, azonnal tálalom a hagymás burgonyával és a tzazikivel.