Kókuszos-csokis torta

2014.01.08 17:38

Hozzávalók:

  • 5 tojásból piskóta
  • kókuszos krémhez: 2 csomag vaníliás pudingpor, 0,6 l tej, 25 dkg margarin, 25 dkg porcukor, 1 csomag bourbon vaníliás cukor, 20 dkg kókuszreszelék
  • 1 csomag csokoládés pudingpor,  0,3 lt tej, 13 dkg porcukor, 13 dkg  margarin, 2 evőkanál kakaó, 1 evőkanál rum aroma
A csokis pudingport összekeverem a kakaóval, a tejjel megfőzöm , lehűtöm.A vaníliás pudingport a tejjel megfőzöm, belekeverem a kókuszreszeléket, vaníliás cukrot, lehűtöm. A margarint a porcukorral habosra keverem, majd összedolgozom a lehűtött pudingokkal.  A piskóta tésztát  3 felé vágom, a középső lap vékony legyen.Az alsó lapot megkenem a csokis , a középsőt a kókuszos krémmel. A maradék kókuszos krémmel a tortát bevonom, végül alaposan megszórom durva kókuszreszelékkel. 1 napig hűtőben tárolom.